Mijn foto

Coenraadts Communicatie

Mijn andere accounts

Facebook YouTube

« (V)acebook: ABC gaat 'social' | Hoofdmenu | Theo Janssen: op z'n Frans of op z'n Noors »

11/17/2009

Reacties

Feed U kunt deze conversatie volgen door in te schrijven op de reactiefeed van dit bericht.

Vandaag was ik bij een organisatie die duizenden 45+-ers aan een baan heeft geholpen in deze crisistijd. Niet verkeerd zou je denken. Dat dachten zij ook. Alleen de pers niet. Zelfs nadat alle pers was nagebeld leidde dat niet tot enig bericht. Een overweging waard om iets met social media te gaan doen.

Maar, social media heeft andere drijfveren. Het heeft alles te maken met het tijdsgewricht waarin we nu zitten, het besef dat het anders moet, ecologisch, sociaal, maatschappelijk et cet. Dat we anders met elkaar moeten omgaan, als bedrijf met haar publiek bijvoorbeeld. Gewoon goede producten maken. Zoals een iPhone bijvoorbeeld, die niet ''verkocht'' hoeft te worden maar alleen maar ''gekocht'' wordt...

En, we zijn het ontvangen van zendgerichte, te indringende boodschappen allemaal wel zat. Wie ergert zich niet aan dat poppetje dat van links boven naar links onder tijdens die film op het TV-scherm verschijnt? Met als boodschap dat we vooral morgenavond ook naar xxxx moeten kijken? Dat wil echt niemand!

Leuk Wim, inspirerend!

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Snijvlak leest

 • Flat Earth News
  Een 'must read' voor eenieder die met journalistiek en PR & Marketing te maken heeft. Dreigende teloorgang journalistiek gevaar voor alle partijen, kracht kan niet zonder tegenkracht.
 • De wereld in 2100
  Futuroloog George Friedman doet voorspellingen voor de komende 100 jaar, vooral op gebied van geopolitiek. Opmerkelijk: Rusland stort ineen, cruciale rol Turkije op grens EU en M-O.
 • The New Rules of Marketing & PR
  David Meerman Scott overtuigt met vaststelling dat toekomst PR & Marketing niet ligt in 'spinning' en manipulatie, maar in creëren geloofwaardige content (vooral online) die consument meehelpt bij oplossen problemen.
 • De terugkeer van de geschiedenis
  Robert Kagan is sceptisch over 'vanzelfsprekende' dominantie liberale democratie. De wittebroodsjaren, ingezet met val van de Berlijnse Muur, zijn voorbij. Nationalisme en autoritaire regimes komen weer op als niet te negeren tegenkrachten.
 • 8 Seconden. De Tour van 1989
  De climax tussen Fignon en Lemond markeert het einde van het romantische wielrennen. Op achtergrond lees je in het boek de steeds groter wordende macht van het geld en de sterkere druk vanuit diverse belangen. Om sponsoren waar voor hun geld te bieden is de stap naar high tech doping haast onweerstaanbaar.
Blog powered by Typepad
Lid sinds 09/2009