Mijn foto

Coenraadts Communicatie

Mijn andere accounts

Facebook YouTube

« Gelooft u Sjoerd van Stokkum nog? | Hoofdmenu | Obama komt, Rio wint »

09/26/2009

Reacties

Feed U kunt deze conversatie volgen door in te schrijven op de reactiefeed van dit bericht.

verknald is met een D

Het is niet alleen MC opgevallen dat De Bilt wel warm was op sommige dagen. De twijfels over de meetopstelling aldaar werden regelmatig uitgesproken in de meteowereld.

Toch heeft het KNMI zorgvuldig gehandeld. Het AD heeft wel om weerwoord gevraagd, maar kreeg te maken met een woordvoorder die niet op de hoogte was. Pas de volgende dag kwam het KNMI met een reactie en dan inderdaad..... is het kwaad al geschiedt. Wilders stelt vragen, dj-s op de radio brallen er maar wat op los en het imago is verknalt. 1-0 voor MC

De conclussie die Henk (een zeer deskundige weergeinteresseerde) maakt op de website van VWK deel ik. Het KNMI had gewoon proactief moeten communiceren.

Communicatie is een vak en velen denken dat iedereen het kan. Net als dat velen denken dat ze kunnen schrijven.

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Snijvlak leest

 • Flat Earth News
  Een 'must read' voor eenieder die met journalistiek en PR & Marketing te maken heeft. Dreigende teloorgang journalistiek gevaar voor alle partijen, kracht kan niet zonder tegenkracht.
 • De wereld in 2100
  Futuroloog George Friedman doet voorspellingen voor de komende 100 jaar, vooral op gebied van geopolitiek. Opmerkelijk: Rusland stort ineen, cruciale rol Turkije op grens EU en M-O.
 • The New Rules of Marketing & PR
  David Meerman Scott overtuigt met vaststelling dat toekomst PR & Marketing niet ligt in 'spinning' en manipulatie, maar in creëren geloofwaardige content (vooral online) die consument meehelpt bij oplossen problemen.
 • De terugkeer van de geschiedenis
  Robert Kagan is sceptisch over 'vanzelfsprekende' dominantie liberale democratie. De wittebroodsjaren, ingezet met val van de Berlijnse Muur, zijn voorbij. Nationalisme en autoritaire regimes komen weer op als niet te negeren tegenkrachten.
 • 8 Seconden. De Tour van 1989
  De climax tussen Fignon en Lemond markeert het einde van het romantische wielrennen. Op achtergrond lees je in het boek de steeds groter wordende macht van het geld en de sterkere druk vanuit diverse belangen. Om sponsoren waar voor hun geld te bieden is de stap naar high tech doping haast onweerstaanbaar.
Blog powered by Typepad
Lid sinds 09/2009