Mijn foto

Coenraadts Communicatie

Mijn andere accounts

Facebook YouTube

« Headline Den Haag: te weinig zorg | Hoofdmenu | Ik ken een biertje dat irriteert »

09/04/2009

Reacties

Feed U kunt deze conversatie volgen door in te schrijven op de reactiefeed van dit bericht.

Het is natuurlijk een bloody shame dat dit soort berichten de wereld wordt ingeslingerd. Wie zit er dan achter de PR-knoppen, vraag ik me elke keer weer af? Met dit soort berichten kun je het hele Catshuis drie keer per jaar behangen. Maar ja, communicatie is geen lakmoesproef. Achteraf kun je immers nooit bewijzen dat het anders had kunnen gaan. Enerzijds leuk voor de werkgelegenheid (dus eens Tim), anderzijds toch wel schandelijk voor 'het vak' (want zo blijf ik het maar noemen). Groeten, Paul Hager.

Dag Wim,
Zolang er veel mensen zijn die dergelijke persberichten schrijven, blijven wij aan het werk, toch? Het kunnen er niet genoeg zijn ;-)

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Snijvlak leest

 • Flat Earth News
  Een 'must read' voor eenieder die met journalistiek en PR & Marketing te maken heeft. Dreigende teloorgang journalistiek gevaar voor alle partijen, kracht kan niet zonder tegenkracht.
 • De wereld in 2100
  Futuroloog George Friedman doet voorspellingen voor de komende 100 jaar, vooral op gebied van geopolitiek. Opmerkelijk: Rusland stort ineen, cruciale rol Turkije op grens EU en M-O.
 • The New Rules of Marketing & PR
  David Meerman Scott overtuigt met vaststelling dat toekomst PR & Marketing niet ligt in 'spinning' en manipulatie, maar in creëren geloofwaardige content (vooral online) die consument meehelpt bij oplossen problemen.
 • De terugkeer van de geschiedenis
  Robert Kagan is sceptisch over 'vanzelfsprekende' dominantie liberale democratie. De wittebroodsjaren, ingezet met val van de Berlijnse Muur, zijn voorbij. Nationalisme en autoritaire regimes komen weer op als niet te negeren tegenkrachten.
 • 8 Seconden. De Tour van 1989
  De climax tussen Fignon en Lemond markeert het einde van het romantische wielrennen. Op achtergrond lees je in het boek de steeds groter wordende macht van het geld en de sterkere druk vanuit diverse belangen. Om sponsoren waar voor hun geld te bieden is de stap naar high tech doping haast onweerstaanbaar.
Blog powered by Typepad
Lid sinds 09/2009